Æbler – æble hud og pulp – er alle blevet bemærket at have og forebygge kræft, hjertesygdomme, astma, og type II diabetes, ved at øge binyrerne aktivitet. Et æble er et kulhydrat, men huden og pulpen er hovedsageligt fiber.
Æbler er også en god kilde til C-vitamin. Og æblejuice, men ikke så sundt for dig som hele æbler, er stadig meget bedre end ingenting. Det bør indtages med måde, selv om. For meget æblejuice er blevet knyttet til fedme, og en ekstra 10 ounce per dag svarer til næsten 2 æbler
Spise æbler kan hjælpe med at forhindre forstoppelse og tarmgas. De er en god kilde til kalium, jern, B-vitaminer, vitamin A og små mængder folinsyre. Æblejuice siges også at hjælpe med vægttab.
Og endelig, æbler er blevet sagt at øge seksuel styrke, fremskynde stofskiftet, og forhindre prostata udvidelsen.
De sundhedsmæssige fordele ved æbler
Der er flere sundhedsmæssige fordele ved æbler, der er blevet undersøgt og verificeret af hundredvis af forskningsundersøgelser. Ser man på blot et par af disse undersøgelser vil vise, hvor mange sundhedsmæssige fordele æbler giver:
–Disse mineraler hjælpe med at beskytte mod hjertesygdomme, slagtilfælde, og kræft.
–En nylig undersøgelse på University of Ohio opdagede æbler til at bremse væksten af prostatakræft hos rotter.
–I jordbær, kiwi, og grøn te, medlemmer af flavonoide familie, æbler fungerer som naturlige anti-oxidanter.
–Æbler har været forbundet med en lavere risiko for lungekræft og andre kræftformer hos rygere.
–De indeholder C-vitamin, kalium og anti-oxidanter.
– Børn, der spiser flere æbler før puberteten og derefter fortsætte med at spise dem i hele deres teenage år, sammenlignet med børn, der ikke spiser mange æbler, har en betydeligt lavere risiko for at udvikle forhøjet blodtryk.
–I de seneste årtier har æbleforbruget været forbundet med et fald i risikoen for type 2-diabetes.
–Og både æble- og æblejuice har vist sig at reducere risikoen for Alzheimers sygdom.
Den lækre frugt og den lækre madklassiker
Æbler er et sundt æble, fordi de indeholder en masse fiber og en masse vitaminer og mineraler. Faktisk er æbler i det traditionelle amerikanske køkken ofte tænkt som bare en dekoration, lidt ligesom pynt.
Men der er mere i æbler end bare visuel appel. Æbler er en god kilde til protein, faktisk mere end næsten enhver anden frugt. De er fyldt med flavonoider og fytokemikalier, der har været forbundet med et fald i risikoen for at dø af en række kræftformer, især lungekræft.
Og den gode nyhed stopper ikke der.
– Æbler har også masser af fibre. Fiber forbedrer fordøjelsen og får dig til at føle dig fuld. Det blev konstateret, at folk, der spiser flere æbler tempo den anden vej i form af vægttab end dem, der spiste færre af de fødevarer.
–Mange undersøgelser har også vist, at æbler har antiinflammatoriske egenskaber. Anden forskning har vist, at fødevarer, der indeholder æble næringsstoffer kan hjælpe med at holde kroppen fra at producere kræftceller.
Æblet har også en række antioxidanter, og hele æbler har vist sig at have et ekstra element kaldet transcinnaminsyre. Dette har været forbundet med eventuelt at reducere risikoen for åreforkalkning, opbygningen af fede indskud i arterierne, der fører til hjerte og hjerne, der fører til slagtilfælde og hjerteanfald.
Nyere forskning på æbler har også vist et æble kan have elementer, der er nyttige i kampen mod prostata og brystkræft celler.
Æbler ikke bare for bedre sundhed
Æbler har eksisteret i mindst 7.000 år. Theima af OK, en indiansk reservation i statenOkyo., kalder æblet “giveren af livet.” De mener, at æbler skal holde spiritus i god forsyning, bidrage til at holde sygdommene i skak.
Siden begyndelsen af historien har æbler været et dagligt syn hjemme og ved frokostbordet. Dræbt blandt Ozark Mountains landbrug samfund, picking af sultne børn var en krævende, tre-dages job i efteråret høst. Mødre ville rulle deres børn op i et tæppe på efteråret frost og levere dem til gården til middag. Æbler gik hurtigt fra familiens bord til hangingich kurve i familien skuret. flittigt picking på hø betweenSeptember og midten af april, oktober feber var en fælles complaint.ounds af persimmons var klæg og jorden omkring grøften var engang rød med mudder. Æbler var tilgængelige om vinteren fra lokale landmænd, der levede af skæppene. I dag er den største producent New York Citys Plum Hill Farm.