Tilståelser af en lazy Super shopper

Har du nogensinde været i indkøbscenteret og misundt de nyeste tilbud fra Eyeliss eller H &M eller et andet sted? Det ser ud til, at der hver uge er en ny forhandler, der tilbyder noget nyt andazziest, men billigst. Hvad er hemmeligheden?

Jeg vil fortælle dig, hvad hemmeligheden er: manglende professionalisme, især i forbindelse med håndteringen af din (ofte ganske værdifulde) plast. Og det gælder lige så meget for online markeder som for den lokale pund butik.

Online plastmarked

Lad os se det i øjnene: Lydstyrken i onlinebutikker er enorm, og konkurrencen er hverken jævnt matchet eller begrænset i denne henseende. Og som alle ved, intet fanger øjet mere end en dårligt klædt kvindelig kunde, der skal være mindst 17 år gammel og over 5 meter høj. De bugtede hofter, de vellystig overarme og lår, hofter, der synes at politiet alt om dig … er de virkelig bare, at eksponeret på skærmen? Selvfølgelig ikke. Disse bukser, skjorter, kjoler og shorts kan uden tvivl være lavet af nogle af de mest udsøgte stoffer penge kan købe, og opgaven med at sætte dem på er en absolut glæde.

Samtidig kan enhver, der har været så uheldig at røre ved en af disse, fortælle dig, at det er et lille stykke af himlen. Selv medarbejdere, der er så heldige at faktisk bære disse ting på deres kropslige dag, er ikke immune over for sandheden.

Butikscenter online

Sandheden er, at selvom du tager det ulige forsigtighedstrin at udføre noget forskning, før du køber en bestemt vare, er det meget rimeligt at sige, at antallet af mennesker, der går sultne, mens Black Friday nærmer sig, vil være i samme kategori som antallet af folk, der gør det i indkøbscenteret.

Hvis du ikke ønsker at være en af de få, der vil kæmpe for at betale for dine køb på Thanksgiving Day, bør du overveje at shoppe på en lokal butiks hjemmeside i år. Der er allerede online startguider for at komme i gang på vejen, og de peger dig til nogle af de bedste amerikanske indkøbscentre. Derefter kan du starte Roc Loading eller gøre brug af eBays virtuelle indkøbscenter eller Googles Froogle og andre specialiserede markeder.

Sagen er, at ved at bruge et af de specialiserede websteder kan du muligvis købe disse varer til en mere konkurrencedygtig pris, end hvis du havde valgt at gå til en almindelig mursten og mørtelbutik.

Forbered din tallerken

Før du gør din vej til indkøbscenter på fredag, skal du sørge for, at dit spisekammer og køkken er klar til stormløb, der er sikker på at komme. Sørg for, at du har tilstrækkelig fryser, ismaskine og andre madhelikoptere til at lave dine godbidder, før du ankommer. Du skal også bruge masser af servietter, papirhåndklæder, plast ware og chokolade, og selvfølgelig den vigtigste enkelt tip: WAPTS. Start med, hvad du har, og bunke på resten på ingen tid. Hvis du vil foretage dine køb tidligt, kan du bruge online shoppingsammenligningsværktøjer til at finde de billigste detailhandlere og derefter finde de bedste tilbud, før du rammer indkøbscenteret.

WAPTS

En app, eller hjemmeside, der nu er blevet de facto app til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på året? WAPTS er hvad! Det er det ene værktøj, der løbende vil komme i handy. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser hos detailhandlere over hele landet, og gør det i realtid. Appen giver dig mulighed for at slå specifikke tilbud op og sammenligne dem med blot et par enkle tryk. Når du har foretaget din sammenligning, kan du downloade og gemme den på din telefon eller håndholdte og gå på udkig efter disse tilbud, når du får en chance. Måske finder du en endnu bedre aftale end det, du leder efter.

Sociale netværk

Selv hvis du ikke ligefrem er online på udkig efter tilbud, sociale netværkssider stadig har masser af tilbud, der findes. 2 milliarder mennesker logger nu på internettet for at spille spil, sende videoer, tjekke ind med venner og tjekke op på deres køb. Ikke alene er internettet en guldgrube for tilbud, men det er også den hurtigst voksende sociale netværk mødested på planeten. Det betyder, at mange mennesker er derude og taler med venner og sender hinanden kuponer. Det kan give nogle gode samtale og spare dig for en masse tid, som du ikke behøver at bruge på at tale med venner.

Beklædning

Totes og tasker, notesbøger og bærbare computere, skjorter, bælter, boligudstyr, mad, elektronik, solbriller, og selv fast ejendom er alle resultater til rådighed for dem, der vælger at logge online og tjekke tilbud for de ting, de kan lide at købe. Det er ikke kun forhandleren længere. Det er en hel branche med over 1/2 millioner detailvirksomheder, der tilbyder tilbud til shoppere. Det betyder en frygtelig masse mulighed for at skrue med, især hvis du ikke er forsigtig.

Skriv kommentar