Anam Cara – Livet som en æske med malerier

Ensom sang

“En kasse med maling – klagesang for min da!”

Det var en dejlig morgen fyldt med følelser. Følelser kan opstå og føle sig væk. Den første er glæde. Der er også sorg. Der er også glæde. Posten kommer til mig, som jeg spiller min guitar i morgen sollys. En vens gave er med posten. Denne mail bringer mig glæde. Det ser godt ud! Jeg smiler og åbner bladet, som er blevet pakket meget godt. Det ser godt ud. Okay, jeg åbner den ikke. Jeg er lidt ked af det. Jeg fortsætter med at læse og opdage et digt. Jeg beslutter at læse digtet.

Jeg går langs Klagesangens Sted. Så går jeg, og så sætter jeg mig ned. Jeg føler sorg, men ikke den samme sorg. Nogle gange græder jeg, og så græder jeg mere. Sådan har jeg det, når jeg går gennem Klagesangens Sted. Det får mig til at spekulere på, hvad der foregår her. Jeg er lige på den anden side af frimærket fra min far. Jeg er ked af det. Det er så sørgeligt. Det er så sørgeligt. Jeg spørger mig selv. Jeg er en venlig person. Jeg forsøger at gøre gode gerninger for andre. Jeg lever efter kærlighedens lov. Kærlighed fejler aldrig. Jeg elsker og giver. At give er at modtage. Min ven, min far. Min ven og dansepartner. Mange tanker og følelser opstår. Det er som en påmindelse om min ven, min far. Det gør mig ked af det. Jeg er ked af vores tab. Jeg har ondt af din smerte. Vi kan være kede af vores smerte. Vi kan vælge at være kede af det. Jeg vælger at være ked af det.

Jeg henter min guitar, og jeg spiller et par toner. Så jeg lytter til billederne i mit hoved. Dette er en Indiguit tuning. Denne tuning gør hvad til akkorder. Det ændrer kvaliteten, fornemmelsen, følelserne og teksturen af akkorderne. Det gør så mange ting. Det ændrer lyden af akkorder, samt føler, kvalitet og tekstur af hver akkord. Hver harmoni har en anden kvalitet afhængigt af, hvordan akkorderne føles. Hver harmoni har sin egen lyd, som bidrager til en generel tone. Når du holder følelsen af akkorder, harmoni ændringer.

Jeg tune min guitar, og spille et faktureringsværktøj. Mit lydinstrument er harmoni. Jeg ændrer fakturering på samme måde som jeg gør tonerne. Harmonien ændrer sig med hver tone. Hver tone ændres og opretholdes. Det er meget simpelt. Det er så simpelt som at sende det vibrationelle mønster for akkorderne til universet. Universet returnerer det derefter til mig. Jeg kan være Brahmons gave til universet. Vi modtager vibrationer af harmoni. Det er utænkeligt.

Aha, ubeskrivelig. Du kan sætte et ord eller en sætning før det. Min violin mætter hele universet. Dette er ordet vibrationer, smerte’tunation, harmoni, og ordet vibrationer. Jeg tilfører universet en bestemt slags vibrationer. Det er en unik tone, og universet ved præcis, hvad de skal gøre. Lysfrekvens. Farver af lys. Dette er et godt ord, fordi det er, hvad de fleste mennesker hører. Det er ligesom solnedgangen.

Mine ører er simpelthen påvirket af vibrationer af min strengeinstrument. Mine ører er unikke. Lad lyden af min musik påvirke mine celler. De er ikke direkte berørt af det. Det har en effekt. Harmoni skabes, når en gruppe instrumenter spilles sammen. Dette kaldes mønster. Det har en særlig form for mønster. Det er ikke lineært i sit overordnede design. Der er rytme og gentagelse. En gruppes vibrerende mønstre er det, der giver liv og energi. Dette mønster vil intensivere, hvis der er flere mennesker, der spiller de samme mønstre. Mønsterets energi vil øge jo flere mennesker det spilles. Mønsteret vibrerer mere, når denne energi frigives. Dette energifyldte mønster udvider og fylder universet, efterhånden som flere mennesker spiller.

Skriv kommentar