Winamp-funktioner

Winamp kan beskrives som en medieafspiller. Winamp-funktioner er næsten identiske med iTunes. Mange mennesker tror, winamp er en audiofilhåndtering. Følgende er de kategorier, som dette program kan opdeles i.

Medieafspiller:Dette er filkonverterings- eller cd-brændersoftwaren. Det er meget nemt at bruge. Det fungerer på samme måde som de andre iTunes-apps. Det mangler nogle funktioner, der er tilgængelige i andre applikationer.

Musikguide: Dette program giver dig mulighed for at kombinere, klippe og konvertere din yndlingsmusik til et MP3-format. Det er let at bruge, og det kan konvertere enhver musik, du har, til et MP3-format.

Denne ansøgning vil koste $ 9,95.

Fordele

Ulemper

Denne applikation er tilgængelig på mange websteder, der tilbyder gratis downloads. Det er ikke muligt at konvertere din musik, fordi det er en prøveversion. Den fulde version er nødvendig for at kunne bruge programmet korrekt. Winamp er den bedste gratis software til at konvertere din musik til et MP3-format.

FM Player er også en streaming medie app. Det giver dig mulighed for at lytte til online radiostationer og tune ind på dine foretrukne radioprogrammer direkte fra din personlige computer. Det giver dig mulighed for at gemme dine yndlingsvideoer som bogmærker, så du ikke glemmer navnene på disse videoer.

Brændingsprogram:Dette program giver dig mulighed for at brænde filerne på en cd, dvd eller på et billede, der skal bruges på webstedet. Det er nemt at bruge som et program til brænding. CDIDW-databasen kan bruges til at finde relaterede filer til brænding. Derudover giver webstedet dig mulighed for at søge efter illustrationer og emner relateret til din sangliste.

Med dette program kan du brænde sange på en cd. Ansøgningen kræver ikke, at du henter noget. Det overfører simpelthen alle oplysninger til en cd.

Media Player:Denne app afspiller multimedier, lydbøger, dvd-film og video-cd’er. Dette program giver dig mulighed for at bogmærke dine yndlingsfiler og meget mere. Der er 12 skind at vælge imellem. Du kan tilpasse din browser, hjemmesiden og dine foretrukne widgets.

W årligt abonnement: Med dette program betaler du kun en gang og får alle opdateringerne i et helt år. Dette er et betalt abonnement.

Winamp:Denne applikation blev specifikt oprettet til elektroniske enheder som mobiltelefoner, digitale kameraer og personlige digitale assistenter. Dette program kan gemmes i . WMA-format. WMA står for lydfil filtypenavnet.

Tuneup er et program, der gør computeren hurtigere. Det fungerer bedst til Windows 98 og ME, 2000, XP eller Vista, Windows 7 eller Windows 8. Tuneup indeholder også yderligere funktioner til scanning og optimering af computerens registreringsdatabase.

ANSØGNING ……………………….:Det bedste ved ansøgningen er, at det er virkelig nemt at bruge. Det er nemt at bruge og meget simpelt. Det er enkelt og intuitivt. Den indeholder alle de væsentlige funktioner, men også onlinefunktioner som kortlægning af din adresse, oprettelse af forbindelse til et netværk, visning af en rute mod din destination og kontrol af trafik i dit hjem.

Tuneups bedste funktion er dens evne til automatisk at søge efter lydbøger, videoer, musik og filer, som du kan gemme. Det gøres med alt arbejdet med at søge efter mediefiler. Programmets enkelhed vil forbløffe dig hver gang. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvor tingene er, det vil være der for jer alle. Det indeholder også linket til Tuneup UK og de relaterede videoer.

Tuneup Database indeholder over 640.000 sange. Hver dag tusindvis af sange er tilføjet. Du kan nemt se videoerne, og de har fremragende overgange. De er også fantastiske til albumomslag.

Nyhedsbrevet indeholder nyhedsbrevets skabere og værter. Det er meget godt designet. Du kan nemt tabulere dine kontaktpersoner og oplysninger. Til at gå med dine faner, en dejlig pladespiller. Denne grænseflade er veldesignet og også BoostXP-kompatibel.

Samlet set er det et meget godt stykke software. Tuneup er uden tvivl en af de mest populære stykker software. Hele pakken er veldokumenteret og absolut værd at investeringen. Følg hype og få en Tuneup Service nu.

Skriv kommentar