Der er mange måder, du kan rådføre dig med dit barns lærer før og i løbet af skoleåret

Disse enkle tips kan hjælpe dit barns lærer med at tale med dig om, hvad der sker i deres klasse.

1. Tal med dit barns lærer for at diskutere deres forventninger til akademiske sæsoner. Spørg, hvordan du kan hjælpe dit barn med at holde sig på sporet. Få mere at vide om, hvad de begavede elever lærer, og hvordan de kan forbedre deres evne til at lære. Diskuter, hvad du har set indtil videre i dit barns klasseværelse, og forhør dig om skolens statusovervågning.

At tale med dit barns lærer er en fantastisk måde at lære dem at kende på. Stil masser af spørgsmål og give tid til at behandle, hvad du har set. Spørg, hvornår dit barn vil tage nogen test eller modtage andre rapporter. Spørg dit barn om hans eller hendes hjem aktiviteter og følge op med nogen vejledning, han har givet.

2. Tal med dit barns lærer om eventuelle observationer, du foretager derhjemme, i børnehaven eller dagplejen, hvor dit barn går. Det kan være en god idé for dig at spørge dit barns lærer om deres klassepræstation, hvis dit barn klarer sig godt fra en tidlig alder. Du kan holde styr på dit barns fremskridt og give feedback til din lærer om de fremskridt, de gør.

3. Spørg dit barns lærer, hvad fritidsaktiviteter koster i skoletiden. Find derefter ud af, hvordan dit barn har råd til disse aktiviteter. Forældre har mange gebyrer at betale, især for førskoleklasser. Selvom dit barn kan være i en mindre klasse, skal du muligvis betale ekstra gebyrer for at give dem mulighed for at deltage i kliker eller andre fritidsaktiviteter.

4. Tal med din lærer med et åbent sind. Dit barn kan lære noget i løbet af skoleåret. Men husk, at studere handler ikke kun om at lære. Din lærer vil ofte pege dig i den rigtige retning, såsom privat vejledning eller vejledning. Spørg om gebyrer og overkommelige priser for disse programmer.

5. Stil en masse spørgsmål. Lærere er ofte under enormt pres for at udføre i klassen. Det er muligt at vise dit barn, hvordan lærere kan hjælpe dem, når de har problemer. Du kan også lære dem at være en god studerende og holde deres motivation høj for at afslutte deres hjemmearbejde. Hvis du ikke kender den bedste måde at stille spørgsmål til dit barns lærere og udfylde andre oplysninger i klassen, hvordan kan du gøre det i klasseværelset?

Mange forældre er nu slutte sig til forældrenes støtte grupper med deres barns lærer, på grund af disse happenings igen og igen. Du ved aldrig, hvad dit barn kan gøre ved hjælp af en klassekammerat, eller hvordan de kan hjælpe dig. Børn, der har problemer i skolen, kan få en masse hjælp og opmærksomhed. For at hjælpe dig med at være den bedst mulige forælder skal du bede dit barns lærer om at introducere dig til skolen og andre forældregrupper. Du kan normalt undgå mange problemer ved at fortælle læreren, når du planlægger et tidspunkt for dig at besøge, eller efter at du har modtaget telefonkontakt. Du kan gemme dit barn frustration ved ikke kun at deltage, men også stille en masse spørgsmål. Men hvis du fortsætter med at stille spørgsmål efter det faktum, kan dit barn har en sag, der er mere end blot dårlige karakterer.

Når du har læst tipene, kan du huske dem, næste gang du taler med dit barns lærer. For at sikre, at dit barn kender og forstår, at du er der for dem, er det en god ide at mødes med dem personligt før deres første dag i skolen. Det vil gøre deres første dag sammen med andre børn lettere.

Skriv kommentar