Hvor kan du finde gratis lydbøger online?

Selvom du kan tilmelde dig et abonnement, der sender dig en månedlig bogpakke med rabat, giver denne mulighed ikke adgang til alle de gratis lydbøger online. En pålidelig internetforbindelse er nødvendig for at få adgang til et stort udvalg af lydbøger online. Du kan lytte på få minutter. Her er en liste over, hvad der er derude.

Audiobooks Pro – Bedste Online Audiobook Download Service

Audiobooks Pro, en online lydbogstjeneste, tilbyder dig over tusind lydbøger, afspilninger og download af musik. Over 1.000 lydbøger er tilgængelige, plus over 1.100 klassikere. Der er også et udvalg af nye udgivelser. Dette er den bedste lydbog og medievalg på nettet.

Lydbøger UT – Et digitalt bibliotek med tusindvis af lydbøger, der er tilgængelige via iTunes Music Store. Du kan vælge mellem tusinder og atter tusinder af titler, herunder ældre udgivelser og klassikere. Dette websted tilbyder en lydklubfunktion, der giver dig mulighed for at finde lydbøger, der er relevante for din genre, skuespiller eller andre kriterier.

Pendler Autem – En anden stor online lydbog download site, der giver lydbøger og podcasts uden omkostninger. Deres bibliotek indeholder både genre og årti-span valg, så sørg for at tjekke dem ud. Selvom de ikke er gratis, er de meget nyttige. De har et bredt udvalg, der inkluderer film, bøger, noveller, komplette lydbøger og aktuelle bestsellere og podcasts. Du løber aldrig tør for muligheder. Deres podcast er en af mine favoritter, og jeg kan varmt anbefale det.

Lydbøger UT – En fantastisk online site, der tilbyder hundredvis af gratis lydbøger og bøger om måneden. Storytel-platformen giver dig mulighed for at lytte til en ny lydbog hver dag. Du kan for eksempel lytte til en George Washington, Alexander den Store eller Homer lydbog i dag. Du får en storytel konto for hver logge ind. Dette er en bonus fordel. Medlemskab er gratis og giver dig adgang til hundredvis af lydbøger.

Librum Review – Hvis dit mål er at få gratis, let at finde ebøger og lydbånd, så Librum Review kan være det rigtige sted. Der er et stort bibliotek med gratis historier og noveller. De tilbyder også et par gratis film. En daglig dosis af nyheder, kultur, underholdning og nyheder er også tilgængelig. Librum er et perfekt valg, hvis din passion læser, og du er på udkig efter noget ikke helt mainstream, men med en overbevisende plot og store karakterer.

Lydbøger, UT: Hvis du har en internetforbindelse og et gyldigt kreditkort, kan du bruge Audiobooks.UT. Denne hjemmeside er dedikeret giver et fællesskab til folk, der elsker lydbøger samt dem, der nyder at se tv og film. Du kan finde lydbøger til dine foretrukne tv-shows som Supernatural, Scrubs og Prison Break. Filmelskere vil nyde chick flicks som Meet the Parents og The Fast and Furious. Du kan finde alle episoder af dine foretrukne tv-shows på denne hjemmeside.