Sådan finder du en antivirussoftwareløsning til erhvervsmæssig brug

Ligesom du har brug for at beskytte din hjemmecomputer mod malware og andre trusler, så gør virksomheder det også. Faktisk bør virksomhederne betragte computersikkerhed som et af de mest afgørende aspekter af enhver forretningsdrift.

Da de fleste virksomheder i dag opererer inden for et netværksmiljø (uanset om det er private lokalnetværk eller internetbaserede netværk), bliver jagten på den bedste antivirus firewall-softwareløsning til erhvervslivet så meget desto mere kritisk. Der er ikke meget behov for at forklare mere, hvorfor dit netværk og din virksomhed er særligt modtagelige for malware-angreb. Men for at understrege, skal det siges, at den gennemsnitlige business computer / system er mest særligt sårbare over for sådanne angreb, og beløbet for sådanne angreb afhænger af typen af netværk.

Der er dog ingen grund til drastisk at vælge mellem at købe en antivirus firewall softwareløsning og outsourcing din sikkerhed til en anset virksomhed. Derfor er der mange virksomheder, der leverer de samme eller lignende produkter, selvom de adskiller sig i detaljer og mærker. Du kan undersøge og tjekke nogen af disse virksomheder på egen hånd. Men vær forsigtig med, hvilken du skal vælge.

Der er nogle symptomer, som du måske bemærker i det usandsynlige tilfælde, at dit computersystem viser sig at være særligt sårbart over for malware-infektion. Nogle af dem er bare de fysiske virkninger af et malware-angreb, men der er også andre effekter, som du opdager senere. Tag i erkendelse af, at nogle af disse virkninger kan snart være at inficere andre computere så godt.

Hvordan ved du, om du er smittet?

Malware-infektion afsløres gradvist, efterhånden som infektionen skrider frem og deaktiverer computerens normale drift. Når du ser ovennævnte symptomer, skal du sørge for, at din malware-beskyttelsessoftware opdateres.

Hvad hvis du allerede er blevet smittet?

Virkeligheden er, at malware ofte spredes på to måder:

1. Browser-baseret malware-infektion. Dette er den mest almindelige type malware-infektion. I denne metode bruges et websted til at sprede den ondsindede software. Når brugeren klikker på webstedet, downloades den skadelige software til computerens operativsystem.

2. Softwarebaseret malware-infektion. Dette kaldes også et “Chosen Secrets” angreb. Her installeres et stykke pålidelig software i computerens operativsystem. Denne type infektion sker gennem et pålideligt netværk, som et fildelingsprogram eller et websted. Når brugeren downloader dette stykke software, installeres det på computeren med ham. Straks begynder det at forårsage skade på computeren.

For at forhindre malware-infektion er der få symptomer, der fortæller dig, at den nylige infektion er blevet stoppet. Disse symptomer er blot nogle af de grundlæggende tests, at en malware beskyttelse software program skal passere, før det holder op med at beskytte din computer og begynder uagtsom sine funktioner.

Så det virkelige spørgsmål er dette: Hvordan kan du vide, om du er smittet? Svaret er i konfigurationen af computerens sikkerhed.

2. Hvorfor er det så svært at fjerne malware?

Derfor er det så svært at fjerne malware. Malware har mange funktioner, der gør det vanskeligt at fjerne. Det er de ting, der forhindrer det i at blive frivilligt fjernet.

3. Hvad er nogle af de andre problemer, malware kan forårsage?

Ud over at gøre din computer ubrugelig, malware kan også være yderst skadeligt for din computer. Nogle malware kan endda re-generere sig selv efter at være blevet slettet. Det betyder, at selvom du sletter et farligt stykke malware, sætter du stadig din computer i fare.

Så hvad er nogle af de andre problemer, som malware kan forårsage? Her er nogle af de mest almindelige:

1. Forkert harddiskinstallation (harddisk)

Da harddiske skal være let aftagelige, skal du aldrig installere dem direkte på computeren. I stedet bør de oprettes ved hjælp af partitioner som BIOS-niveau, hvor det er relevant.

2. HARDDISK vises ikke i opstartsmenuen

Nogle vira fortæller computeren, at de indlæser. Dette skyldes normalt, at antivirussoftware ikke fjerner kendt malware som Trojan Win32 Agent korrekt.

3. Registrering af uønskede lukkeanmodninger

Malware forsøger ofte at bruge en bestemt Windows-funktion kaldet SYS, som er en standard Windows-lukningsfunktion. Men da SYS normalt er et godt mål for angribere, kan de endda udnytte det og gøre det ude af stand til at lukke.

4. Værktøjslinjer og uønskede værktøjer

Da intet er nogensinde 100% malware gratis, er det vigtigt at tilføje værktøjslinjer og uønskede værktøjer, der ikke skader din computer. Ofte indlæses disse uønskede komponenter i din browser via et popup-vindue, der let kan lukke hurtigt, hvis du beslutter dig for ikke at fortsætte.

5. Installation af snyd programmer / w Malware

Da spyware og malware konstant finder nye måder at komme ind på din computer på, er det vigtigt at installere så mange beskyttelsessoftware som muligt.

Skriv kommentar