Personlig udlånsrente

Du bør stadig spare, når du har taget et personligt realkreditlån. For at undgå at betale høj rente, lave en plan om at betale dit personlige lån ud så hurtigt som muligt. Den mindste månedlige betaling for et personligt lån bør ikke overstige 10%. Det bør være det dobbelte af dine månedlige udgifter. Dette bør være opnåeligt, så det er noget at overveje.

Det er vigtigt, at begge ægtefæller arbejder på samme tid, hvis de er gift. Der vil være en stigning i udgifter, livsbegivenheder og udgifter som følge af at have et barn. Den bedste måde at reducere dette på er at give mulighed for tilføjelse af et barn til din familie. Det er muligt at få forælderen til dit nye barn til at foretage den første betaling på lånet, og så foretager du en del af betalingerne. Det kunne være, at den ene forælder foretager de månedlige betalinger på et personligt realkreditlån, og den anden forælder foretager betalingerne på det personlige lån. Selv om det er indlysende, at faderen vil være ansvarlig for det personlige lån, kan der være udgifter til en baby, og moderen bliver nødt til at arbejde hårdere.

Kontakt din realkreditinstitut. Hvis din långiver indvilliger i at forlænge lånets løbetid med et årti, kan du gøre det ved at ændre vilkårene for dit personlige lån til at reducere renten betydeligt. Variabel rente for personlige lån er en mulighed. Ved at gøre dette, vil du blive bedt om at betale mere end den rente, som din realkreditinstitut. Du vil dog hjælpe med at sænke omkostningerne ved dine lån på lang sigt. Det vil være billigere at få et personligt lån, fordi satserne for disse lån er ekstremt lave.

Der er mange grunde til at refinansiere. I disse situationer giver det mening at få et lån fra dit hjem egenkapital. Det er billigere end en HELOC, hjem egenkapital kreditlinje, eller et kort, og der er ingen tilbagebetaling kræves i starten af lånet.

Skriv kommentar