Fokus på håb for din krop

Kroppens sundhed afhænger af, hvordan sindet fokuserer din energi og opmærksomhed. I denne verden i dag, stress er af epidemiske proportioner. Vores opfattelse skifter konstant. Det kan have været den roligste person, du kendte til festen, men du kan have vrænget på hende et øjeblik eller ikke mere end et par sekunder.

Men mens den dame var ved at flytte sin opfattelse på et øjeblik, du faktisk krævede af dig selv, selv vredt, at du holder op det gode arbejde, hun havde startet. Eller du gjorde det ikke så godt, som du følte, at din krop ville tillade, men du siger ikke noget om det, fordi du ikke føler, at du fortjener bedre.

Det er her praksis kommer ind i det.

“Fokus på den ene lyspunkt i mørke” er et slogan, der anvendes af pårørende til mennesker i hiv-erhvervet aids. Du ved ikke, hvornår alarmen på computeren eller pillerne i sprøjten eller eftermiddagen banke på døren vil gå ud. Men dit sind er altid fokuseret på, at lyspunkt i mørke på trods af beviser for ting ikke går godt.

Og sådan kan det være, igen.

Alle bliver fanget i en cyklus af pegefinger-pegerog selv-retfærdiggørende på tidspunkter. Glemmer, at grundlæggende menneskelige forskrift—den obligatoriskeOptimismis kræves for kroppens helbred— er ikke altid let at gøre.

Men det kan lade sig gøre.

Du har ingen kontrol over den kortsigtede, eller den umiddelbare årsag-og-virkning, forårsaget af ufølsomme ting andre gør, siger eller tænker. Hvad du har kontrol over, er den dygtige måde, du vælger at se tingene på. Stedet at starte er virkelig, hvor du er lige nu – ationally.

Den person, der er selvkritisk Records mange ægte årsager. Men det er den tomme, opvarmede, negative selv-snak, der lukker kroppen i et øjeblik, og blokerer kroppens naturlige helingsprocesser. Og på lang sigt er denne faktiske selvkritik lige så smitsom som en virus. Men kraften til at mestre selvkritik er allerede inden for din rækkevidde og fokus.

Dette er ikke en anden artikel om magt positiv tænkning, og det vil bestemt ikke tage fat på udøvelsen af selvrefleksion og reflektere over, hvad der skal ændres. Denne artikel tager dig direkte til et personligt fokus på det bedste sted for din kropder er i nutiden.

Det faktum, at kroppen kræver reparation, indikerer kun, at du på et tidspunkt var ubehagelig, stresset, og du valgte at håndtere “problemet” komfortabelt. Når vi tager fat på den “rigtige” kilde til et svar på et problem – snarere end et symptom – vi er i takt med den naturlige proces i kroppen.

Her er en simpel øvelse, du kan bruge til at fokusere på, hvad der har magt og kontrol i dit eget helbred. Det vil hjælpe dig med at vende din opmærksomhed på, hvad der synes håndterbart, men virkelig, hvad holder dig sund?

Denne øvelse kræver, at du spørger dig selv:

Håb er muligt

Ved at kombinere selv-Strauss tildeling, fremgår det, at vi kan og vil bruge håb, at flytte vores fokus væk fra, hvad der har magt og ud i, hvad der kan, og muligvis vil være muligt.

Prøv f.eks. at besvare disse fire spørgsmål:

Hvad kan jeg gøre NU (og) hvad kan jeg forvente at gøre i fremtiden (og og)?

Sandheden (eller hvordan du ser det) er, at håbet er, hvad du gør det. Det er op til dig.

For dig at være sund, bevidst vælger at se og fokusere på håb.

Det er op til dig og dig alene at få det til at ske.

Aerob træning øger ilt til kroppen.

Du kan ikke vide dette, men 2004 Olympiske mester, James Behandling af USA en runner i 1984 OL, har perfektioneret fem forskellige vejrtrækning teknikker.

Hvad laver du i slutningen af din dag, for at forberede dig på en produktiv fremtid?

Hans quo leje har en coaching system kaldet / Sonic Coachwill hjælpe dig med at lære at udnytte din fantasi til at fjerne selvbegrænsende selv-victimizing mønstre af levende.

Vejrtrækning er den mest underudnyttede “)!

Jamesates program løser to store “kroniske sygdomme!”

Vi oplever alle fiasko og negative hændelser i hele vores levetid. Men fiasko og “negative begivenheder,” er uundgåeligt den “fredelige” biprodukt af vellykkede, ofte vanskelige og endda vanskelige bestræbelser.

Enhver, der med succes har overvundet en negativ omstændighed ville fortælle dig, at der normalt er mindst én positiv de f.eks Er det ikke glad?

Dette er, hvad uddannelse dit sind til at tænke positivt kan udrette, hvis du “ændre” fokus for din bevidsthed. Ved at frigive fortiden, skridt fremad til, hvad der ønskes.

Det vigtige, du vil lære, er, at Empowerment, Choice og Power ligger i dig.

Skriv kommentar